Torsk med asiatisk vri - Bengalsk torsk? Ja, her er den nye torsken..
Foto: Erik Hannemann

Torsk med asiatisk vri

Bengalsk torsk? Ja, her er den nye torsken..

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Bland sammen gurkemeie, pepper, cayenne og kummin. Vend fiskefiletene i blandingen. Sett til side.

Bland sammen yoghurt og mel - rør kraftig.

Ha olje i en kjele og sett på middels varme. Ha i sennepsfrø og stek i et minutt, til det begynner å dufte livlig. Hakk løken og ha den i. Stek i 3-4 minutter.

Ha i hvitløk og karri og stek i omtrent ett minutt. Ha i yoghurtblandingen og fløte. Kok under omrøring i 4-5 minutter til det begynner å tykne.

Stek fisken forsiktig i litt olje, omtrent 3 minutter på hver side. Ha over yoghurtblandingen og la det koke i noen minutter til torsken er gjennomstekt, (2-3 minutter).

Server med ris, kikerter eller couscous. 

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Fiskepiroger