Torsk med blåskjellspidd -

Torsk med blåskjellspidd

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Start med tartarsausen: Bland alle ingrediensene. Smak om det eventuelt trengs litt salt (avhenger av agurk og kapers). Skrubb blåskjellene godt. Damp dem i tørr kjele under lokk i ca. 5 minutter, til de åpner seg. Kast skjell som ikke er åpnet. Rens skjellmaten ut av skallene. Bruk små trespidd og træ skjellene på. Vend dem i sammenvispet egg, deretter i brød. Stek dem gylne og sprø i varm olje. Varm smør og olje og stek fisken med skinnsiden ned i ca. 5 minutter. Snu fisken og stek den et par minutter på den andre siden. Server fisken med blåskjellspiddene og tartarsausen, samt kokte poteter og grønn salat.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.