Torsk med dill og squash - Rask og perfekt torsk - ja, her er oppskriften. Dette er en oppskrift på torsk som alle kan lage.
Foto: Erik Hannemann

Torsk med dill og squash

Rask og perfekt torsk - ja, her er oppskriften. Dette er en oppskrift på torsk som alle kan lage.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skrell potetene og skjær dem i terninger. Kok dem møre i saltet vann, ca 7-8 minutter, og sil av. 

Mens potetene koker:

Skjær squashen i terninger og løk i småbiter og stek det på middels varme i smør i en dyp stekepanne. Når potetene er ferdige har du dette i stekepannen. Ha også i mandler og biter av appelsin. 

Stek fisken. Varm opp stekepannen. Ha i smør. Drypp godt med sitron på fisken. Når smøret slutter å gi lyd fra seg, ha i fisken og stek den på begge sider, tilsammen 3-4 minutter. 

Hakk dillen og ha i grønnsakene. Server fisken sammen med grønnsakene. 

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Makrell i form