Slik gjør du det:
Skrell potetene og skjær dem i terninger. Kok dem møre i saltet vann, ca 7-8 minutter, og sil av.
Mens potetene koker:
Skjær squashen i terninger og løk i småbiter og stek det på middels varme i smør i en dyp stekepanne. Når potetene er ferdige har du dette i stekepannen. Ha også i mandler og biter av appelsin.
Stek fisken. Varm opp stekepannen. Ha i smør. Drypp godt med sitron på fisken. Når smøret slutter å gi lyd fra seg, ha i fisken og stek den på begge sider, tilsammen 3-4 minutter.
Hakk dillen og ha i grønnsakene. Server fisken sammen med grønnsakene.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.