Torsk med potet og fløtesaus - Denne retten er en "one pot wonder" - alt i ei gryte. Retten gir deg saus, fisk og grønnsaker i ett!
Foto: Erik Hannemann

Torsk med potet og fløtesaus

Denne retten er en "one pot wonder" - alt i ei gryte. Retten gir deg saus, fisk og grønnsaker i ett!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Her ser du video på hvordan retten lages.

Skrell løken, gulroten og poteter. Skjær løk, gulrot, fennikel og poteter i skiver. Ha grønnsakene i en stekepanne med smør og stek i 3-4minutter. Hell på fløte og la det koke under lokk i ca 10 minutter eller til potetene er ferdige. Legg fisken på toppen og dryss på rødt pepper. Legg på lokk og la fisken dampe ferdig, ca 5 minutter. Smak til med salt og pepper. Server.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?