Torsk med potetlokk og basilikumsaus -

Torsk med potetlokk og basilikumsaus

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Start med sausen: Kok sjalottløk og vin inn til det halve. Visp inn rømmen (eller bruk kremfløte for en mildere saus), la sausen småkoke i et par minutter og smak den til med salt og pepper. Rør inn basilikum like før servering. Skrap fiskeskinnet rent for skjell. Tørk fisken og del den i fire jevnstore stykker. Steinbitfilet selges oftest uten skinn. Skrubb potetene godt og skjær dem i tynne skiver. Bland potetmel og smeltet smør og vend potetskivene i det. Legg dem takstenslagt på kjøttsiden av fiskestykkene. Brun fisken med potetsiden ned i en blanding av smør og olje. Snu fisken og stek den på den andre siden. Bruk ikke for sterk varme, fisken skal bli gjennomstekt uten å bli for brun på skinnsiden. Server fisken med sausen. For ekstra farge kan sausen tilsettes små terninger av squash og rød paprika, som koker med de siste minuttene.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Torsk med estragon