Torsk med saus av tomat, chili og poteter -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Torsk med saus av tomat, chili og poteter

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Rens ev fileten for skinn og ben. Rens og skjær poteter i båter og løk i skiver og finhakk hvitløken. Hell olje i bunnen av en stekepanne med høye kanter eller en vid kasserolle. Surr løk og hvitløk i oljen til løken er myk. Tilsett tomatpuré og la den surre noen min. Legg i poteter i båter og tilsett hermetiske tomater, paprika og kajennepepper eller chili og salt. Kok opp, og la retten trekke under lokk på svak varme til potetene er knapt møre ca 20 min. Pass på at retten ikke svir seg i bunnen. Ikke rør men "rist "på kokekaret en gang i mellom. Legg over skiver av torskefilet, legg på lokk og la trekke i 5-6 min til fisken er kokt. Flatbrød eller fersk brød og sorte oliven smaker godt ved siden av.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 1440 min
Bacalao
fav Tid: 1440 min
Påskebacalao