Slik gjør du det:
Kok ris etter ønske. Del fiskefiletene i serveringsstykker. Fordel sennep på toppen av fiskestykkene. Bland hvetemel med salt og pepper. Vend fiskestykkene i melblandingen og stek dem i smør eller olje. Sursøt saus: Surr løk, paprika og gulrot i olje i 3 minutter. Ha i tomatpuré og ketchup og bland godt. Tilsett ananas, eddik, sukker, soyasaus og grønnsakbuljong og kok opp. Rør ut maisennamel i litt ananasjuice og rør blandingen inn i sausen. Kok under forsiktig omrøring til sausen er blank. Tips: Sursøt saus kan også kjøpes ferdig på glass.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.