Torsk servert med appelsinglaserte rotgrønnsaker -
Foto: TV2

Torsk servert med appelsinglaserte rotgrønnsaker

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Rør salt ut i kaldt vann og legg torskefilet i saltlaken i ca 20 min. Ta opp, tørk godt av. Gjør klar resten av tilbehøret før fisken dampes i en fiskekjele (uten salt) i 5-8 min (avhengig av tykkelse). Glaserte grønnsaker Kok opp vann med smør og saft og skall av appelsin. Rens og kok gulrot og sellerirot delt i staver til de er møre. Lys saus Finhakk sjalottløken og surr den blank i smør. Tilsett hvitvin og kok inn til "sirupskonsistens". Ha i kraft og kok inn til ca 1/4. Tilsett fløte og kok videre til sausen får fyldig konsistens. Smak til med salt og pepper. Server med kokte poteter.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.