Torsk som falafel - Å lage torsk som falafel er rett og slett en veldig god ide. Torskekulene kommer du til å bli glad i.
Foto: Erik Hannemann

Torsk som falafel

Å lage torsk som falafel er rett og slett en veldig god ide. Torskekulene kommer du til å bli glad i.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kjør sammen kikerter, hvitløk, spisskum og torsk til en masse. Ha i litt salt. Form til kuler. Om du ikke får det til å henge sammen, så ha i en spiseskje hvetemel.

Knus cashnøttene til et grov pulver.

Dypp dem først i pisket egg og så i nøttepulveret. 

Varm opp rikelig med olje, slik at falafelen får god plass. Friter dem til de begynner å få farge. La dem renne av på kjøkkenpapir. 

Stek i flere omganger og hold dem varme i ovnen på 100 grader. 

Servér med aioli. 

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 10 min
Aioli
fav Tid: 15 min
Tabbouleh