Torskerullader med brokkoli i gressløk-beurre blanc -

Torskerullader med brokkoli i gressløk-beurre blanc

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Bruk små torskefileter, dryss dem med salt og rull dem sammen med gressløk inni. Kok opp smør, sitronsaft og vann i et vidbunnet kokekar eller sauterpanne. Legg torskeruladene i og la dem trekke under lokk til de er gjennomkokte, ca. 10 minutter. Ta dem opp og hold dem varme. Sil kokevannet, kok det inn og bruk det i beurre blanc. Tilsett gressløk i sausen like før servering.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Fisk i sitronsaus