Tortilla på bål - Enklere og mer smakfult blir det ikke. Den perfekte turmaten.
Foto: Melk.no

Tortilla på bål

Enklere og mer smakfult blir det ikke. Den perfekte turmaten.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

På forhånd smører du lefsene med matyoghurt.

Bland resten av ingrediensene og  fordel over tortillane. Rull sammen og pakk inn i aluminiumsfolie, eller dobbelt lag med bakepapir.

Pakk sekken og ta med på tur. Legg på bålet i to minutter på hver side. Et ypperlig og kreativt alternativ til standarden; grillpølse i lompe eller brød. Det herlige med disse, er at de også kan spises kalde.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Tortilla på bål
fav Tid: 180 min
Lefseruller med laks