Tourtière - kjøttpai fra Quebec -
Foto: Mari Svenningsen

Tourtière - kjøttpai fra Quebec

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Ha kjøttet og løken i en gryte. Ha i griljermel og krydder. Dekk til med vann og la det koke i 1/2 -1 time, inntil all væske er borte. Del så opp kjøttblandingen med en gaffel. Smak til med krydder. Kjevle ut paideigen (hold av til lokk) og legg det over en paiform. La deigen henge over kanten. Prikk deigen med en gaffel. Ha over fyllet. Kjevle ut et lokk. Pensle paideigkanten med egg og legg over lokket. Trykk det lett sammen. Lag to til tre hull i deigen, som fuktigheten kan komme ut av under steking. Pensle lokket med egg. Stek paien på 200°C i 10 minutter. Senk så temperaturen til 180°C og stek videre i 20 minutter.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 90 min
Shepherds Pie