Slik gjør du det:
Hell i sjokolade og smør som er kuttet i terninger i en stor bolle.
Gi fløten et oppkok i en liten kjele og dra kjelen av platen. Bruker du bringebærpureen, varmer du den samtidig med kremfløten.
Hell varm kremfløte over sjokoladen og smøret. Rør med en visp til alt er smeltet.
Avkjøl dette i et kjøleskap i cirka 2-4 timer.
Med en liten iskremskje ruller du kuler som trilles i mørk kakao, knust sukkerstang eller sjokoladestrøssel. Du kan bruke all slags strøssel, som hakkede nøtter, kokos, krokan og hakkede mandler.
Varm sjokolade
Varm opp melken i en kjele. Ta kjelen av platen rett før melken når kokepunktet og hell det i et krus.
Tilsett to trøfler og la sjokoladen smelte i den varme melken. Rør med en skje, tilsett pisket kremfløte og litt knust sukkerstangstrøssel.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.