Trøffelkuler - Deilige trøffelkuler er den perfekte vertinnegaven, eller når du bare har lyst å kose deg selv.
Foto: Manuela Kjeilen

Trøffelkuler

Deilige trøffelkuler er den perfekte vertinnegaven, eller når du bare har lyst å kose deg selv.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser

Trøffelkuler av sjokolade

150 ml kremfløte

300 g mørke sjokoladeknapper eller hakket sjokolade

40 g smør, usaltet

Trøffelkuler av bringebær

300 g mørke sjokoladeknapper eller hakket sjokolade

125 ml kremfløte

25 ml bringebærpure

40 g smør, usaltet

Pynt

  mørk kakao

  sukkerstenger

  sjokoladestrøssel

Annonse

Slik gjør du det:

Hell i sjokolade og smør som er kuttet i terninger i en stor bolle.

Gi fløten et oppkok i en liten kjele og dra kjelen av platen. Bruker du bringebærpureen, varmer du den samtidig med kremfløten.

Hell varm kremfløte over sjokoladen og smøret. Rør med en visp til alt er smeltet.

Avkjøl dette i et kjøleskap i cirka 2-4 timer.

Med en liten iskremskje ruller du kuler som trilles i mørk kakao, knust sukkerstang eller sjokoladestrøssel. Du kan bruke all slags strøssel, som hakkede nøtter, kokos, krokan og hakkede mandler.

Varm sjokolade

Varm opp melken i en kjele. Ta kjelen av platen rett før melken når kokepunktet og hell det i et krus.

Tilsett to trøfler og la sjokoladen smelte i den varme melken. Rør med en skje, tilsett pisket kremfløte og litt knust sukkerstangstrøssel.

Oppskrift:

Passionforbaking.com

Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.