Tranebærgranité - Trolig verdens enkleste dessert - og en frisk avslutning på et måltid.

Tranebærgranité

Trolig verdens enkleste dessert - og en frisk avslutning på et måltid.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Ha juicen over i en flat form og sett den i fryseren. Når juicen har fryst, kan du enten bruke en skje og skrape fine krystaller, eller kutte den opp i terninger.

Tranebær kan være litt syrlig, men smaker godt sammen med den søte frukten. Kutt opp ønsket frukt. Her har vi brukt blåbær, bringebær og druer. Pynt med noen blader mynte.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 180 min
Hjemmelaget is