Tranebærsaus - Fantastisk tilbehør til kalkunen!
Foto: Colourbox (illustrasjonsfoto)

Tranebærsaus

Fantastisk tilbehør til kalkunen!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Hell alle ingrediensene i en kasserolle.

Kok opp og la det småputre i 10-15 minutter til det tykner.

La sausen avkjøle litt før den serveres.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Jordbærgele
fav Tid: 20 min
Tropisk fruktsalat