Tropisk aroma -

Tropisk aroma

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Rør smør og sukker hvitt og luftig. Rør inn et egg av gangen. Bland krydder og bakepulver (ikke kakao og vann) i melet og sikt i røren vekselvis med melken. Vend lett om. Fyll 2/3 av røren i en smurt form (20 cm) og stek i på nederste rille i varm stekeovn ved 180 ºC i 20-30 min. Rør kakao ut i vann og tilsett i resten av røren og stek denne i tilsvarende form på samme måte som den lyse bunnen. Den mørke bunnen trenger ikke så lang steketid, i og med at den er så tynn. Smørkrem Visp/rør sammen alle ingrediensene til en litt lys og luftig smørkrem. Avkjøl og del den lyse kaken i to. Legg den mørke kaken i midten og fyll smørkrem mellom lagene og oppå kaken. Tips: Kaken kan stekes i en form, bland da kakao i hele deigen. Smaker like godt, men vil ikke få den lyse og mørke kaken.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Tropisk aroma