Tropisk aroma

Tropisk aroma

Oppskrift av: Wenche Andersen
60 minutter
Kake

Ingredienser

Slik gjør du det:

Rør smør og sukker hvitt og luftig. Rør inn et egg av gangen. Bland krydder og bakepulver (ikke kakao og vann) i melet og sikt i røren vekselvis med melken. Vend lett om. Fyll 2/3 av røren i en smurt form (20 cm) og stek i på nederste rille i varm stekeovn ved 180 ºC i 20-30 min. Rør kakao ut i vann og tilsett i resten av røren og stek denne i tilsvarende form på samme måte som den lyse bunnen. Den mørke bunnen trenger ikke så lang steketid, i og med at den er så tynn. Smørkrem Visp/rør sammen alle ingrediensene til en litt lys og luftig smørkrem. Avkjøl og del den lyse kaken i to. Legg den mørke kaken i midten og fyll smørkrem mellom lagene og oppå kaken. Tips: Kaken kan stekes i en form, bland da kakao i hele deigen. Smaker like godt, men vil ikke få den lyse og mørke kaken.