Tropisk fruktsalat med råkrem -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Tropisk fruktsalat med råkrem

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Begynn med å lage laken. Kok opp alle ingrediensene, la småkoke i 2-3 min. Avkjøl og bland inn likør. Del mango ved å skjære tett inntil den flate steinen. Del fruktkjøttet i biter og skjær av skallet. Del papaya, skarp vekk og kast kjernene og skjær fruktkjøttet i båter. Skjær av skallet og del båtene i biter. Skrell og skjær kiwi i båter og del opp i mindre biter. Del melonen, ta ut kjernene og del i biter. Del pasjonsfrukt og skrap ut kjernene med en teskje. Del sharonfrukt i fire, fjern skallet og skjær fruktkjøttet i mindre biter. Del granat eple i to og rist/bank eller ta ut kjernene med en teskje. Del hver physalis i to. Bland all frukten med den avkjølte laken. Del hver lichti i to og pynt med dem. La salaten stå og trekke smak ca 1 time før servering. Server salaten som den er eller med krem eller råkrem. Melon yoghurt smaker også godt på fruktsalaten. Råkrem: Pisk eggedosis av egg og sukker. Stivpisk kremfløte og vend den piskede fløten inn i eggedosisen rett før servering.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 20 min
Tropisk fruktsalat
Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold