Tunfisk med lime, hvitløk, sesamfrø og nudler -

Tunfisk med lime, hvitløk, sesamfrø og nudler

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Smaken av lime og hvitløk passer ypperlig til tunfisk. Det kan ikke sies for ofte - fersk tunfisk smaker fabelaktig! Hvis det er vanskelig å få tak i fersk tunfisk, kan du forsøke å bestille det hos fiskehandleren noen dager i forveien. Bland sammen limesaft, limeskall, hvitløk, sesamfrø, salt og persille i en bolle. Tørk tunfiskfileten med kjøkkenpapir og legg den i marinaden. Gni marinaden godt inn i fisken og la den ligge i 30 minutter. Varm olivenoljen i en stekepanne. Stek fisken 1-2 minutter på hver side. Den skal være rå i midten. Kok nudlene i godt saltet vann til de er «al dente», 5-8 minutter. Sil av vannet. Fordel nudlene på tallerkener og hell resten av marinaden over nudlene. Skjær fisken i skiver og anrett dem oppå nudlene sammen med limebåter. Server.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?