Slik gjør du det:
Stek kjøttet i en varm panne til det er godt stekt. Dra pannen til side og tilsett krydderet, bortsett fra salt. Tilsett hermetiske tomater og créme frâiche. Kok kjøttet forsiktig under lokk i ca, ½ time. Smak til med salt tilslutt. Stek finhakket hvitløk og løk i en gryte til løken har blitt blank (ca. 2 minutter). Tilsett risen og gurkemeie og rør godt rundt i ca. 1 minutt. Ha i buljong, salt og rosiner. La det koke opp under omrøring. Legg lokk på gryta og sett den inn i stekeovnen på 140 grader i en halvtime. Press den ferdige risen i en bolle og hvelv den på et fat. Server kjøttet rundt risen.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.