Tyttebær med epler -

Tyttebær med epler

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser
0 porsjoner

1 kg tyttebær

500 g sukker

1 dl vann

500 g eple

Annonse

Slik gjør du det:

Rens tyttebærene. Skrell og skjær eplene i tynne båter. Kok tyttebærene med sukker og vann i ca. 5 minutter. Tilsett eplene og kok det videre til eplene er så vidt møre. Fyll syltetøyet på krukker eller glass. Oppbevares mørkt og kjølig.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 20 min
Syltet slangeagurk