Tyttebærrømme - Tyttebær og rømme er godt tilbehør til gravet kjøtt.
Foto: Mari Svenningsen

Tyttebærrømme

Tyttebær og rømme er godt tilbehør til gravet kjøtt.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser
4 porsjoner

Annonse

Slik gjør du det:

Bland tyttebærene forsiktig inn i rømmen. La gjerne sausen stå i kjøleskapet en stund for å trekke smak. Alternativt kan man ta 1 beger naturell yoghurt og blande med tyttebær eller skogsyoghurt for å få en magrere variant. Smaker godt til mye, noe forslag er; gravet kjøtt, lammerull og lettsaltet røkt lammelår.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 10 min
Rørte tyttebær