Uer escabeche - Bruk helst uerfilet med skinnet på. La skinnsiden ligge opp i ovnen - det gir mest saftig resultat.
Foto: Studio Dreyer-Hensley

Uer escabeche

Bruk helst uerfilet med skinnet på. La skinnsiden ligge opp i ovnen - det gir mest saftig resultat.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kutt grønnsakene fint og fres dem lett i olje sammen med krydder. Tilsett væsken og kok opp. Ha over i en form og legg fisken i. Bak i ovnen på 90 °C i ca 30 min – sjekk fisken underveis. Fennikelsalat: Skjær fennikelen i tynne skiver. Bland alt og smak til med sukker, salt og pepper. Anrett på fat ved å legge grønnsaksblanding først, så fennikelsalat og fisk øverst.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Kremet fiskesuppe