Uerrisotto -
Foto: Alf Børjesson

Uerrisotto

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Surr purreringer og finhakket hvitløk i olje. Dryss i ris og la surre noen minutter. Tilsett buljong så det dekker. Etter hvert som buljongen koker inn tilsetter du mer. Gjør dette om og om igjen til risen er mør (ca koketiden på pakken). Legg fisken over risen når den nesten er ferdig. Dryss over salt og hvit pepper og kok til fiskefiletene er ferdige. Serveres med sitron, kaviar og rikelig med rømme. 

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?