Universalsausen - Dette er sausen som passer like godt til laks som til kylling.
Foto: Erik Hannemann

Universalsausen

Dette er sausen som passer like godt til laks som til kylling.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skrell løken. Hakk løk, gulrøtter og squash. Ha det i en kjele og stek under omrøring til løken blir blank.

Ha i crème fraîche. La det koke i omtrent frem minutter.

Smak til med salt og pepper.

Krydder: Du kan bruke dill, gressløk, kumin, rosepepper, karri og andre krydder du liker.

Server denne sausen til pasta, poteter, ris eller couscous. Den passer aller best til fisk og kylling, men kan også serveres til andre ting - eller som den er.

Overraskelsesskål

Del opp reddikene og hakk opp dillen - ha i en skål og server med måltidet.

Dessert

Ha bær og brokkoli i en blender. Fyll på med så mye juice du trenger for at knivene får tak. Kjør blandingen glatt og server som dessert. Smak eventuelt til med sukker (selv om det ikke skal være nødvendig).

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 5 min
Sunne skåler
fav Tid: 45 min
Sashimiruller
fav Tid: 180 min
Coleslaw