Urtebakt ørret servert med linser og tomater -

Urtebakt ørret servert med linser og tomater

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Begynne med å lage urtesaus. Rist pinjekjernene gylne i en tørr stekepanne. Ha dem i en foodprocessor sammen med urter og parmesan. Tilsett olje i en tynn stråle og kjør sammen til alt er finhakket. Smak til med salt og pepper. Legg ørretfileten i et ildfast fat. Smør over ca halvparten av urtesausen. Resten av sausen serveres ved siden av. La fisken stå og trekke smak i 20-30 min. varm stekeovnen til 200 °C. Skyll linsene i kaldt vann. Finhakk løk og surr myk i litt olje. Tilsett linser og vann eller kraft. Kok opp og la trekke i 20-30 min, til de er møre. De skal ikke koke til mos. Smak til med salt, pepper, hakket flådd tomat (uten kjerner) og finhakkede urter. Sett fatet med fisken i varm stekeovn og stek i 15-20 min til ørreten så vidt er gjennomstekt.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.