Urtebakt tomat - Ovnsbakte tomater blir herlig søtlige, og passer som tilbehør til f.eks. biff.

Urtebakt tomat

Ovnsbakte tomater blir herlig søtlige, og passer som tilbehør til f.eks. biff.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Bruk gjerne Kviteseidsmør.

Smelt smøret i stekepannen. Skjær av bunn og topp på tomatene, og sett de i pannen. Sett på lokket, og la tomatene surre på svak varme i 15 minutter. Snu så tomatene og la dem surre videre i 15 minutter til. Server med litt kryddersmør på toppen.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 120 min
Vårlig tian
fav Tid: 60 min
Løkpai
fav Tid: 45 min
Auberginegrateng