Urtekrydrede potetbiffer med rødkålsalat - Dette er den perfekte retten hvis du har kokt for mye poteter. Eller kok noen ekstra av og til, for dette smaker godt!

Urtekrydrede potetbiffer med rødkålsalat

Dette er den perfekte retten hvis du har kokt for mye poteter. Eller kok noen ekstra av og til, for dette smaker godt!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kok potetene i lettsaltet vann. Hell av kokevannet, og la dem avkjøles. Lag mos med en potetpresse. Ha i olje, krydder, potetmel og egg. Krydre med salt og pepper. Form mosen til flate biffer og vend dem i sesamfrø. Stek potetbiffene gyllenbrune på begge sider i olje eller smør. Bruk gjerne teflonpanne, så setter det seg ikke fast. Server biffene med rødkålsalat. Rødkålsalat: Strimle kål med ostehøvel. Legg kålen i en bolle og tilsett salt og balsamicoeddik. Arbeid alt sammen med en sleiv eller bruk hånden. Tilsett oljene. Skjær pæren i tynne båter, og del nøttene i mindre biter. Bland pære, valnøtter og tyttebærsyltetøy med kålen.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Vegetarkarri
fav Tid: 240 min
Rødkål