Slik gjør du det:
Kok potetene i lettsaltet vann. Hell av kokevannet, og la dem avkjøles. Lag mos med en potetpresse. Ha i olje, krydder, potetmel og egg. Krydre med salt og pepper. Form mosen til flate biffer og vend dem i sesamfrø. Stek potetbiffene gyllenbrune på begge sider i olje eller smør. Bruk gjerne teflonpanne, så setter det seg ikke fast. Server biffene med rødkålsalat. Rødkålsalat: Strimle kål med ostehøvel. Legg kålen i en bolle og tilsett salt og balsamicoeddik. Arbeid alt sammen med en sleiv eller bruk hånden. Tilsett oljene. Skjær pæren i tynne båter, og del nøttene i mindre biter. Bland pære, valnøtter og tyttebærsyltetøy med kålen.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.