Urtekrydret fiskepudding -

Urtekrydret fiskepudding

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

I ovn ved 130° i ca. 1 time. Renskjær fileten for skinn og ben. Mal den sammen med salt. Det er best å bruke kvern, men foodprocessor fungerer også selv om farsen da ikke blir så seig. Rør inn potetmel, muskat og timian og spe med kjøleskapskald melk. Fyll farsen i godt smurt form, dunk den mot benken så det ikke blir luftblærer i den ferdige fiskepuddingen. Stek puddingen til den er fast. Server den med kokte grønnsaker og poteter, eventuelt smeltet smør eller sitronsaus. Tips: Andre gode fisker til farse er flyndre, steinbit og gjedde. Bruk gjerne andre urtekrydder enn timian, for eksempel persille, dill, gressløk eller estragon.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Hitraball