Urtepinner med fetaost

Urtepinner med fetaost

Christopher Sjuve
120 minutter
Bakverk

Slik gjør du det:

Oppskriften blir rundt 20 brødpinner.
Smuld­re gjæ­ren i en bol­le. Mik­se ur­te­ne med 2 dl vann. Varm res­te­ren­de 3 dl vann til fin­ger­var­me, 37 gra­der. Rør ut gjæ­ren i det lunk­ne van­net. Til­sett urtevannet, olje, hon­ning og mel. Ar­beid det­te godt sam­men til en smi­dig deig. Til­sett smuld­ret ost, og la det heve un­der et hånd­kle i ca. 45 mi­nut­ter.
Kna dei­gen på et me­let bord. Del den i to em­ner og kjev­le dem ut flatt til de må­ler ca. 20x30 cm. Skå­ret til ca. 3 cm bre­de rem­ser, som du snur­rer noen gan­ger. Legg dem på en pla­te med ba­ke­pa­pir. Sett oven på 250 gra­der. La brø­de­ne heve i ca. 20 mi­nut­ter. Ste­kes midt i ov­nen i ca. 10 mi­nut­ter. Av­kjøl dem på en rist.

Kanskje disse også frister?