Slik gjør du det:
1. Finhakk hvitløk og urter og bland sammen med salt og peppermiks.
2. Skjær kjøttet i ca. 1 1/2 cm tykke skiver og strø på krydder og urter.
3. Stek på middels varme, ca. 2 minutter på hver side. Trekk panna til side og etterstek på svak varme til de er gjennomstekte.
4. Skjær gulrøttene på langs med ostehøvel og del i ca. 1 cm brede strimler. Skjær purren i ringer.
5. Kok pastaen i rikelig vann. Legg i purre og gulrøtter når det er 3-4 minutter igjen av koketiden. Sil av vannet, ha pastaen tilbake i kjelen og bland inn fløten og buljongterningen mens kjelen står over svak varme.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.