Vårgrønne påskeegg -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Vårgrønne påskeegg

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Hardkok eggene. Kok ertene i 3 min og skyll dem i kaldt vann. Del de hardkokte eggene i to og ta ut plommene og ha i en hurtigmikser sammen med grønne erter, crème fraiche/rømme, salt og pepper. Kjør sammen til en glatt masse. Legg fyllet i egghalvdelene og anrett med rogn av forskjellig farge, laks og gressløk.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Laksetartar
fav Tid: 30 min
Laksesalat