Slik gjør du det:
Bruk gjerne forskjellige typer fisk til fiskegryten. Del fisken i litt store terninger. Legg dem i god fiskekraft (kokt på avskjær fra fisken) og hvitvin/eplemost og la dem trekke i 3-4 min (ikke helt gjennomkokte). Ta opp med en hullsleiv. Rens og del grønnsakene i biter og kok knapt møre i fiskekraften. Saus: Tilsett fløte og ost i fiskekraften og kok opp. Jevn med maisennamel rørt ut i litt kaldt vann og smak til med salt og pepper. Tilsett finhakket gressløk og legg fisk og grønnsaker tilbake i sausen og la alt bli gjennomvarmt (uten å koke). Reker og blåskjell smaker godt ved siden av. Server med kokte poteter eller godt brød.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.