Vårlig tian -

Vårlig tian

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Rens løken og skjær dem i tynne skiver som stekes i olivenolje 8-10 min. Tilsett strimlet rød paprika og stek videre i ca. 8 min. til alt er mørt. Forvarm ovnen til 200 grader C. Skjær auberginen i ca. 1/2 cm tynne skiver og legg de på en smurt bakeplate. Vend aubergineskivene i olje og dryss dem med litt salt. Sett dem i ovnen i ca. 5-10 min. - til de er bløte. Skru ovnen ned til 160 grader C. Skrell agurkene (lag gjerne striper i det grønne) og skjær dem i 1/2 cm. tykke skiver. Fjern stilken på tomatene og skjær dem i 1/2 cm. tykke skiver. Dekk bunnen av et ildfast smurt fat med løk og paprika og dryss over timian og presset hvitløk, så aubergine, tomater og agurk "taksteinslagt" på toppen. Krydre med salt og pepper. Bakes i ovn ca. 50 min. Dryss med parmesanost og stek videre i ca. 10 min. Kan serveres varm, lun eller kald. Serveres som en selvstendig rett eller som tilbehør til kjøttretter eller f.eks. til grillmat.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Auberginegrateng
fav Tid: 60 min
Auberginer i form