Vafler - Nystekte vafler slår alltid an til enhver anledning.
Foto: Foto: Svein Brimi

Vafler

Nystekte vafler slår alltid an til enhver anledning.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Ha i alt det tørre i en bolle og spe med litt av melken om gangen. Rør godt mellom hver gang for å unngå klumper. 

Rør inn eggene og tilsett smeltet smør. La røren stå og svelle i en og en halv time. 

Stek vaflene og server dem gjerne varme. 

Server med syltetøy, rømme, sukker, smør eller brunost.

Oppskrift:
Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?