Vaktel -

Vaktel

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Rens og vask vaktelen. Tørk den godt av og brun den i panne. Stek vaktelen ferdig i ovnen i ca 6-8 minutter ved 180 grader. La den hvile i 10 minutter. Server med årstidens grønnsaker og ristet sopp. Sjysaus med trøffel eller portvin: Rens og kutt grønnsakene. Freses i litt smør. Hell på eddiken og kok inn. Hell på rødvin og reduser til det halve. Hell på kraft og kok til sausen er god. Jevn med litt maizenna og monter med litt kaldt smør. Smak til med trøffel eller portvin.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Grillet tunfisk
fav Tid: 60 min
Fylt oksefilet