Valnøttfudge -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Valnøttfudge

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser
1 porsjoner

Annonse

Slik gjør du det:

Rist valnøtter lett i ovn, ca. 10 minutter på 170 °C. Hakk opp sjokolade og smør i små (ca. 1 cm) biter. I en stor kjele, kok opp fløte, sukker og sirup til 116 °C (bruk helst et sukkertermometer). Rør inn sjokolade og smør til blandingen er glatt. Bland inn valnøtter og hell massen i en metallform med bakepapir i bunnen. Når fudgen har kjølt seg ned til rom temperatur kuttes den med skarp kniv.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.