Valnøttkake med aprikos - En enkel og smakfull kake til alle anledninger. Baker du bunnen på forhånd er det fort gjort å pynte kaken.
Foto: Aina Hole

Valnøttkake med aprikos

En enkel og smakfull kake til alle anledninger. Baker du bunnen på forhånd er det fort gjort å pynte kaken.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Valnøttbunn: 1. Pisk egg og sukker til eggedosis. 2. Mal mandlene og valnøttene. 3. Sikt i potetmel og bakepulver og bland det forsiktig inn i eggedosisen sammen med de malte mandlene og valnøttene. 4. Hell røren i kakeform, 23 cm i diameter, belagt med bakepapir i bunnen. 5. Stek valnøttbunnen midt i ovnen på 170 ºC i ca 30 minutter. Fyll og pynt: 1. Visp kremfløten med sukker og vend syltetøyet inn i halve mengden vispet, krem. 2. Del kaken i to. 3. Legg det ene laget på et kakefat og smør utover kremen med syltetøy. 4. Legg det andre laget med kake oppå syltetøykremen,og smør resten av kremen på toppen av kaken. 5. Pynt med oppskåret hermetisk aprikos.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Mysli
fav Tid: 90 min
Myk nøttekake
fav Tid: 30 min
Syltede valnøtter