Valnøttkake med romkrem - Valnøttkaken er fylt med romkrem og trukket med sjokolade. En perfekt kombinasjon.
Foto: Marit Kvaale

Valnøttkake med romkrem

Valnøttkaken er fylt med romkrem og trukket med sjokolade. En perfekt kombinasjon.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Mal valnøttkjerner, sjokolade og mel sammen i food processor, pass på at blandingen ikke blir for finmalt. Visp eggedosis av egg og sukker og vend den inn i nøtteblandingen. Fyll røren i en godt smurt form, 24 cm i diameter, og stek kaken på nederste rille ved 170° i 45 min, eller til den er gjennomstekt. Avkjøl kaken i formen på rist. Del kaken i to eller tre lag. Legg romkrem blandet med vispet kremfløte mellom lagene. Smelt dronningglasuren etter anvisning på posen og smør den over kaken. Pynt ev. med friske bær. 

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 90 min
Nøttedrøm
fav Tid: 90 min
Myk nøttekake