Vaniljekake i langpanne - Nydelig og saftig kake med vaniljesmak.
Foto: Manuela Kjeilen/Passionforbaking.com

Vaniljekake i langpanne

Nydelig og saftig kake med vaniljesmak.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Pisk smør og sukker fluffy, tilsett et egg om gangen og ved siste egg tilsetter du vaniljeekstrakt.

Sikt inn mel, bakepulver og natron. Tilsett rømme eller surmelk og miks til alt er godt blandet.

Bland det forsiktig sammen på laveste hastighet eller med slikkepott.

Legg bakepapir i en langpanne, og bre røren utover. Stek det hele på 180 grader i 30 minutter.

La kaken avkjøles.

Legg kokos og pekannøtter på et bakebrett og sett det i ovnen på 180 grader i cirka 10 minutter.

Jeg brukte 75 gram kokos og 75 g pekannøtter.

Bre vaniljekremen over kakebunnen. Pisk så kremfløte og bre den over også.

Jeg drysser over ristet kokos og pekannøtter, og i tillegg litt sjokolade....

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.