Vaniljekarameller - Myke, deilige vaniljekarameller forbindes ofte med julen, men det kan fint lages som helgekos eller dessert.
Foto: Manuela Kjeilen

Vaniljekarameller

Myke, deilige vaniljekarameller forbindes ofte med julen, men det kan fint lages som helgekos eller dessert.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kle en form på ca 20 x 30 cm med bakepapir.

Ha alle ingredienser i en kjele, sett i et termometer og sett kjelen på komfyren på middels varme.

Rør i 35 minutter, helt til temperaturen når 120 °C.

Når temperaturen er 120 °C helles den glovarme karamellen over i formen.

La den avkjøles noen minutter før du strør havsalt og mandelflak på toppen.

Avkjøl helt, og sett den så i kjøleskapet til neste dag.

Skjær opp i passende biter og pakk disse i matpapir. Oppbevares helst i kjøleskapet.

Oppskrift:

passionforbaking.com

Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.