Vaniljeostekake - Smaker nesten som vaniljeiskrem!
Foto: Manuela Kjeilen

Vaniljeostekake

Smaker nesten som vaniljeiskrem!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Lag bunnen ved å blande kjeks med sukker og smeltet smør. Pensle selve formen med litt smeltet smør. Hell kjeksblandingen i formen (26 cm i diameter), press den ned og opp mot kantene med hjelp av en kopp eller en annen flat gjenstand. Sett bunnen kaldt 10 minutter i fryseren, og stek den så på 180 grader i 10 minutter. Avkjøles.

Fyllet: Ha sukker og kremost i en miksebolle, kremosten skal være romtemperert. Miks sukker og kremost godt sammen, men ikke for mye.

Tilsett ett egg om gangen, men ikke miks lenger enn at du ser at den blir borte i røren.

Tilsett vanilje-paste og rømme, og blant det lett med en slikkepott.

Hell blandingen over kjeksbunnen.

Sett det hele i en forvarmet ovn på 100 grader i tre timer.

Avkjøl helt og sett den så kaldt i åtte timer. Så er det bare å nyte et lite stykke og dele med andre rundt deg.

Jeg dekorerer toppen av hvert stykke med litt kremfløte og topper det så med en jordbærmalteser. Du kan selvfølgelig også bruke ekte jordbær.

Oppskrift:

Passionforbaking

Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.