Vaniljesaus - Her er det en enkel vaniljesaus som funker til sjokoladepudding og andre desserter.
Foto: TV2

Vaniljesaus

Her er det en enkel vaniljesaus som funker til sjokoladepudding og andre desserter.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Ha melk og fløte i en kasserolle. Splitt vaniljestang og skrap ut frøene og tilsett vaniljestang og frø i melkeblandingen sammen med halvparten av sukkeret og varm opp til kokepunktet, uten at det koker. Visp lett sammen resten av sukkeret og eggeplommer. Hell den varme melkeblandingen i eggeblandingen mens du rører med en visp hele tiden. Hell sausen tilbake i kasserollen. Varm sausen på middels varme til den tykner. Rør hele tiden. Sausen bør ikke varmes over 85 ºC, da vil den skille seg. Sil sausen og avkjøl den.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 15 min
Sjokoladepudding