Vannmelon med spekeskinke og salt krokan -
Foto: Mattis Bjørnsen

Vannmelon med spekeskinke og salt krokan

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Begynn med krokanen. Kutt peanøttene i grove biter. Legg klart et stekebrett med bakepapir til å avkjøle krokanen på. Kok sukker og vann til karamell. Rør inn nøtter og sesamfrø. Hell straks massen på bakepapiret. Avkjøl krokanen og knus den til grove biter. Vask og tørk salaten. Kutt vannmelon i biter og fjern noen av frøene. Bland lime, honning og olje. Smak til med litt salt og eventuelt mer honning hvis du synes det trengs. Fordel salat og fetaost på fire tallerkener. Ha på spekeskinke og vannmelon. Bruk en skje og ha på godt med vinaigrette. Strø over krokan og noen mynteblader til slutt. Tips: Mariner gjerne fetaosten i en blanding av olivenolje, hakket frisk basilikum og flaksalt. Oppskriften er hentet fra "Salater!" av Jørgen Kolderup.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.