Varm bønnesalat med bacon - Godt amerikansk tilbehør til alt grillet kjøtt.
Foto: Astrid Hals

Varm bønnesalat med bacon

Godt amerikansk tilbehør til alt grillet kjøtt.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Fres løk, hvitløk og bacon i en kjele. Tilsett bønner og barbequesaus. La alt putre og småkoke i 10 minutter og smak til med salt og pepper før servering.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 10 min
Grønn bønnesalat