Varm bjørnebærsuppe med snøegg - En dessertsuppe som smaker himmelsk! Suppen kan serveres både varm og kald.
Foto: Inkognito

Varm bjørnebærsuppe med snøegg

En dessertsuppe som smaker himmelsk! Suppen kan serveres både varm og kald.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Snitt vaniljestangen på langs og skrap ut frøene. Kok opp vann, sukker og vaniljefrø. Ha i bjørnebærene og kok opp igjen. Mos suppen f.eks. med en stavmikser. Sil suppen. Pisk eggehviter og salt til stivt skum. Pisk inn 125 g sukker - litt etter litt. Kok opp melken med hel kanel på svak varme. Bruk en stor skje og lag snøegg av eggehviteblandingen som legges ned i den småkokende melken. La de koke 2-3 minutter. Snu de og kok videre i 2-3 min. Ta opp med hullsleiv og la de renne av. Server suppen i skåler med et snøegg på toppen. Dryss over litt kanel og pynt med mynteblader. Suppen er også god å servere kald.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 5 min
Sunn sødme