Varm bourbon-cider - Bourbon, eplecider og krydder gjør dette til en både frisk og varmende drink.
Foto: Colourbox

Varm bourbon-cider

Bourbon, eplecider og krydder gjør dette til en både frisk og varmende drink.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Varm opp eplecider, kanel, muskat og ingefær i en kasserolle. Når blandingen er varm, men ikke kokende, tilsett bourbon og rør rundt. Hell i kopper eller krus.

Eplecider finnes i mange forskjellige varianter, både med bobler og uten. Om du velger en med bobler av de vanlige variantene på superen, trenger du ikke være redd for at det blir bobler i drinken. De forsvinner (stort sett) nå du varmer den opp. Cider har også forskjellig grad av sødme. Supermarkedvariantene er som regel ganske søte og alkoholsvake, mens de du får på polet er ofte er tørrere og sterkere. Du kan også lage en mer alkoholsvak variant av denne drinken ved å bruke eplemost.

Hvis du vil gi drinken en enda mer "eplete" karakter, kan du erstatte bourbon med calvados.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 10 min
Tennessee Coffee
fav Tid: 5 min
New York Flip