Varm chèvre med sitrus- og myntehonning -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Varm chèvre med sitrus- og myntehonning

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Varm stekeovnen til 200 ºC. Del geitostskivene i halvmåner. Det er fint med endestykker av osten, da renner ikke ostemassen så lett ut ved oppvarming. Skyll godt av skallet på appelsin og sitron, og riv skallet i tynne strimler (ikke de hvite hinnene, de er bitre). Varm honning i en kasserolle med sitrusskall og mynte. Varm osten i 4-5 min i stekeovnen. Legg på en tallerken og hell litt varm honning over.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 15 min
Chèvresalat