Varm kylling- og pastasalat med safransaus

Varm kylling- og pastasalat med safransaus

Oppskrift av: Wenche Andersen
20 minutter
Salat

Slik gjør du det:

Begynn med sausen. Rens og finhakk sjalottløk og surr i olivenolje i ca 2 min. Tilsett finstøtt safran, kyllingfond, vann og vin og kok inn til det halve. Sil sausen og tilsett fløte og timian. Jevn med maisennamel rørt ut i litt kaldt vann. Smak til med pepper. Kok pasta etter anvisning på pakken. Skjær bacon i biter og sprøstek i stekepannen. Ta det opp og la det renne av seg på litt kjøkkenpapir. Stek kylling i biter i en ren panne i litt olivenolje. Dryss på salt og pepper. Rens og skjær hvitløk i skiver og la trekke med kyllingen i ca 1 min. Tilsett cherrytomater og ruccolasalat rett før servering. Hell vannet av den nykokte pastaen og vend lett inn kylling og grønnsakblandingen. Hell litt av sausen over ved servering og riv over litt parmesan.

Kanskje disse også frister?