Varm kylling- og pastasalat med safransaus -

Varm kylling- og pastasalat med safransaus

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Begynn med sausen. Rens og finhakk sjalottløk og surr i olivenolje i ca 2 min. Tilsett finstøtt safran, kyllingfond, vann og vin og kok inn til det halve. Sil sausen og tilsett fløte og timian. Jevn med maisennamel rørt ut i litt kaldt vann. Smak til med pepper. Kok pasta etter anvisning på pakken. Skjær bacon i biter og sprøstek i stekepannen. Ta det opp og la det renne av seg på litt kjøkkenpapir. Stek kylling i biter i en ren panne i litt olivenolje. Dryss på salt og pepper. Rens og skjær hvitløk i skiver og la trekke med kyllingen i ca 1 min. Tilsett cherrytomater og ruccolasalat rett før servering. Hell vannet av den nykokte pastaen og vend lett inn kylling og grønnsakblandingen. Hell litt av sausen over ved servering og riv over litt parmesan.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.