Varm sjokoladefondant -

Varm sjokoladefondant

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser

250 g smør

250 g sukker

300 g sjokolade

170 g mel

8 stk egg

Annonse

Slik gjør du det:

Bruk muffinsformer eller kaffekopper.

(10 porsj.) 1. Smelt smøret, og ha i sukker og sjokolade (smeltet i vannbad). 2. Rør inn melet, og bland inn ett og ett egg av gangen. 3. Fyll smurte kaffekopper eller muffinsformer med sjokolademassen. Sett kopper/former på en stekeplate og stek ved 200ºC i ca 8 minutter til overflaten er stivnet. Hvelv fondantene på tallerkener.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Sjokoladefondant
fav Tid: 20 min
Sjokoladefondant
fav Tid: 45 min
Elisabeth cake